2018 – 3. dag – Asien rundt

2018 – 3. dag – Asien rundt

2018 – 3. dag – Asien rundt

Tirsdag gik rejsen videre til Asien, hvor der blev besøgt mange lande. I Thailand malede børnene en kæmpe papmache-elefant, som fik de smukkeste farver. Det viste sig dog, at elefanten havde drukket alt for meget vand, så da den var malet færdig, begyndte den pludselig at tisse en masse.

Efterfølgende var der en kæmpe skumfest,

og der var mulighed for at prøve en stor glidebane foran elefanten.

Rejsen gik også til Japan, som har en flere tusind år gammel tradition for at bygge og flyve med drager – derfor blev de selvfølgelig også bygget de flotteste drager i krea-værkstedet.Om eftermiddag gav børnene sig i kast med at designe deres egne t-shirts i krea-værkstedet, hvor deres indre designer blev sluppet løs og resulterede i fantastisk flotte t-shirt, som selvfølgelig straks blev taget i brug.

Om eftermiddagen fik børnene en stor overraskelse, da hjem-is bilen kom forbi med masser af is – hvilket var tiltrængt efter en varm dag i solen med masser af rundrejse.

I Japan var desuden gameshow med sumobrydning, menneske-tetris og rekordbog. Der var også nogle børn, der prøvede kræfter med en stor ninja-warrior-forhindringsbane.

I Kina var der et marked med spåkoner, mandalategninger og lykkekager. Her kunne man også få en dejlig thaimassage eller være med til yoga. Til frokost fik vi besøg af en kok, som lavede en lækker asiatisk frokost til os.

Til aftensmaden var der en lækker china-box til hver med nudler, grøntsager, kylling og friturestegt kongerejer. Om aftenen var der indisk Bollywood-bankospil, inden alle samledes ved fantasibålet og sang godnatsang.

Trine

Lejr Opturen 2018

No description. Please update your profile.

LEAVE COMMENT

Søg

Ferielejr Dato

    Lejren afholdes i uge 29 i 2018,
    søndag d. 15. til lørdag d. 21. juli.
     

Find os