Om Lejren

Om Lejren

Om Lejren

LEJRENS KENDETEGN

Lejr Opturen – ferien du ikke vil hjem fra! På Lejr Opturen holder vi ferielejr med tryk på ferie – børnenes ferie. Ugen er præget af både et fastlagt program med fællesaktiviteter, men også tid til fri leg og hygge med hinanden. Vi har gode erfaringer med at lade hjælperne udfolde sig kreativt og planlægge vilde aktiviteter for børnene, som blandt andet har resulteret i en fantastisk byfest, vilde eventyrløb og besøg fra både livreddere, hjemmeværnet, politiet og endda et par heste!

Lejrens motto er at alle på lejren skal have det SJOVT – og det er vi ret gode til! Hjælperne planlæger i samarbejde med lejrledelsen ugens program, men undervejs på lejren er der også tid til spontanitet. Desuden har vi hvert år en dag ud af huset, hvor hele lejren tager på udflugt! Og så har vi selvfølgelig VERDENS bedste køkkenhold – der laver rigtig god mad.

 

LEJRSTEDET OG OMRÅDET

Vores lejrsted ligger i smukke omgivelser i Faxe ladeplads med masser af plads til udfoldelse både indendørs og udendørs. Vi har en efterskole med én stor spisesal, industrikøkken, krearum og en masse små grupperum. Desuden har vi et stort udeareal, med plads til bål, rundbold, vandkamp, fodbold og leg. Børnene sover på 2-4 mands værelser fordelt på 3 huse.

 

FAKTA

Hvornår?
Lejren afholdes i uge 29 (Fra søndag eftermiddag i uge 28 til lørdag formiddag i uge 29)

Lejrens adresse
Faxehus Efterskole, Strandstræde 3, 4654 Faxe Ladeplads

Antal børn
Cirka 70 børn i alderen 7-13 år.

Antal hjælpere
37 hjælpere, 6 frivillige på køkkenholdet og 3 i lejrledelsen