2018 – 4. dag – Ønskedag

2018 – 4. dag – Ønskedag

2018 – 4. dag – Ønskedag

På jordomrejsens tredje dag vågnede børnene op til en hemmelighedsfuld dag, hvor turen gik til Ønskeøen – en magisk ø, hvor alle får et ønske opfyldt.

Efter morgenmaden fik alle børnene besøg af en fe, som fortalte dem, hvilket ønske, de havde fået opfyldt. Det meste populære ønske var en tur i svømmehallen og to hold af børn drog afsted til den lokale svømmehal. Rigtig mange børn havde også ønsket at komme på en hike, så kl. 11 tog 14 børn og 6 voksne afsted til den øde ø Vigelsø. Her stod den på krebse-fangning, skattejagt, varm kakao med skumfiduser, hygge og overnatning i telt – en helt fantastisk oplevelse for både for børn og voksne.

Magien fortsatte på Ønskeøen, hvor to piger fik opfyldt deres ønske om at spise på restaurant, som bød på lækker pizza, sodavand og et tomandsbord i restaurantens bedste hjørne.

Efter et par magiske drys fra feens stav, blev Chill out forvandlet til en biograf med popcorn, hvor der blev vist (filmnavn) for de børn, som havde ønsket at komme i biografen. Både børn og voksne nød godt af ønsket om en spa-dag, da det betød ansigtsmasker, fodbad, massage og wellness.

Prikken over i’et skete efter aftensmad, hvor et sidste ønske blev opfyldt – at de voksne skulle danse på bordene.

Hele dagen i krea-værkstedet blev der lavet flotte farvestrålende drømmefangere, som senere blev hængt op på værelserne. Strandbaren holdt åbent og serverede flotte drinks, lækre snacks og en strandstol – hvis man trængte til at slappe af.

Til aftensmad serverede køkkenet endnu en lækker ret – hjemmelavet majstortillas med kød, guacamole og salsa. Det sidste energi blev brugt på en omgang boldspil, inden dagen igen blev afsluttet ved fantasibålet med sang og godnatsang.

I morgen er det sidste dag af rundrejsen, som blandt andet byder på fest, talentshow og Hollywood.

Trine

Lejr Opturen 2018

No description. Please update your profile.

LEAVE COMMENT