2018 – 2. dag – Den Afrikanske savanne

2018 – 2. dag – Den Afrikanske savanne

2018 – 2. dag – Den Afrikanske savanne

På en fantastisk solskinsmandag vågnede alle børn op på deres lejr-værelser for første gang. Efter morgenmaden mødte børnene de tre Globetrottere for første gang. Alle børnene fik deres eget pas, Børnene blev sendt ud på deres første rundrejse, hvor turen gik til forskellige lande i Afrika.

I Marokko stod den på eventyrlæsning og pyntning af drømmehulen, hvor man også kunne slappe af med en kop myntete. I Ghana sad en spåkone klar til at modtage tre ønsker fra alle børnene, og alle børnene får et ønske opfyldt på Ønskedagen på onsdag.
I Kenya havde Masaifolket brug for hjælp til at bygge deres borg færdig.

mens Uganda bød på smykkeværksted og muligheden for at male på et stort verdenskort. Til de mere nysgerrige børn blev tiden brugt i Egypten, hvor der var skattejagt med arkæologisk udgravning og fund af mumie.

Efter en formiddag med en masse omrejsende børn, bød køkkenet på en lækker tiltrængt frokost. Efter frokost genoptog børnene rejsen, hvor grænserne til Tanzania også blev åbnet og børnene væltede indover grænsen for at se film på Savannen og spise lækre insektsnacks.

Opturens verdensberømte avis ”Optiden” åbnede mandag og der blev straks sendt journalister til landene i Afrika, for at indsamle historier og interviewe de omrejsende børn.

Til aftensmad bød køkkenet på en lækker nordafrikansk inspireret menu med langtidsstegt lam, hummus og baba ganoush, som vagte stor begejstring.
Efter aftensmaden fik børnene lov til at brænde det sidste energi af på en hoppeborg. Aftenen blev afsluttet med sang og guitar ved fantasibålet.

Optur ledelsen

Lejr Opturen 2018

No description. Please update your profile.

LEAVE COMMENT

Søg

Ferielejr Dato

    Lejren afholdes i uge 29 i 2018,
    søndag d. 15. til lørdag d. 21. juli.
     

Find os