2019 – 2. dag – De nordiske guder vækker os!

2019 – 2. dag – De nordiske guder vækker os!

2019 – 2. dag – De nordiske guder vækker os!

Tidligt mandag morgen blev alle de søde børn vækket af de nordiske guder. Årets lejrtema er nordisk mytologi, og børnene var næppe forberedt på det vilde postyr. De vågnede til bulder og brag ude foran deres værelser, fordi slaget mellem jætter og einherjer skulle stå. Jætterne blev jaget på flugt og einherjerne sejrede for denne gang…

Børnene blev inddelt i fem mega seje spisegrupper, som alle havde fået navne relateret til nordisk mytologi. Der er De Hårde Hamrer opkaldt efter Thors hammer. Så har vi De Tossede Tyre opkaldt efter guden Tyr. Heimdals Hær som er opkaldt efter Asgårds vogter og nøglebærer. De Gale Gedebukke, hvis navn står for gedebukkene som trækker Thors stridsvogn. Sidst men ikke mindst Ragnarockerne; et navn som er forrygende og inspireret af rock’n’roll og gudernes endegyldige slag mod jætterne.

I løbet af formiddagen fik børnene rig mulighed for at bygge lejrens vikingeskib med den flotteste udsmykning i form af skjolde. Derudover kunne børnene lave en tro kopi af Midgårdsormen i lejrens kreative hjørne. Også de journalistiske skills blev prøvet af, da mange af børnene kunne gå ud og lave nogle dybdegående reportager rundt i Opturslejren.

Efter en dejlig frokost fik især de hesteglade børn en overraskelse, da de fik muligheden for at møde nogle søde islændere. Og mon ikke der blev tid til at ride en tur på de skønne heste!

Dagen blev afsluttet på fornemmeste vis med en godnat sang og eventyrlige godnathistorier.

Optur ledelsen

Lejr Opturen 2019

No description. Please update your profile.

LEAVE COMMENT