2019 – 1. dag – Stilhed før stormen

2019 – 1. dag – Stilhed før stormen

2019 – 1. dag – Stilhed før stormen

Første dag på lejren startede tidligt ud for de frivillige, som skulle hente de mange glade og spændte børn. Turen begyndte i Nykøbing Falster, hvor de allerførste børn kom ombord på bussen. De fik vinket farvel og begav sig ud på en hyggelig tur fyldt med leg og sjov. Imens ventede de meget spændte frivillige tilbage på Rågelund Efterskole, hvor de sidste ting blev gjort klar til den fedeste opturslejr.

Endelig ankom alle børnene! Med en modtagelse kun nordiske guder værdig, stod børnene ud til de frivillige, som havde glædet sig i lang tid. I rask tempo fik alle børnene i samarbejde deres baggage ud af bussen, og stormede med en sprudlende fart ud til deres værelser. Her fik de pakket ud, og lært deres værelseskammerater at kende.

I løbet af eftermiddagen legede børnene og deltog i forskellige aktiviteter, og især en kæmpe omgang rundbold var noget der tiltrak stor opmærksomhed.

Efter en dejlig omgang aftensmad, tændte de søde voksne op i bålet, og så var der i den grad lagt op til lejrbålssang og hygge. Efter en hyggelig aften omkring bålet blev børnene puttet, så de var klar til en ny dag med masser af sjove aktiviteter.

 

Optur ledelsen

Lejr Opturen 2019

No description. Please update your profile.

LEAVE COMMENT