2018 – 6. dag – Legoland

2018 – 6. dag – Legoland

2018 – 6. dag – Legoland

Fredag morgen vågnede børnene op med farvet hår, blå tunger efter gårsdagens fest og sommerfugle i maven. Kl. 9 kom en stor bus og to minibusser og hentede alle børnene, som i dagens anledning, alle var klædt i neon grønne t-shirts. Da børnene ankom til Legoland var humøret højt, men ikke tålmodigheden – alle ville bare gerne ud og prøve forlystelserne. Der var en masse vilde rutsjebaner og specielt dem, hvor vand var involveret var meget populære – og mange af de voksne blev helt gennemblødte. Der blev spist masser af is, candyfloss og slik, men køkkenet havde også sørget for en lækker sandwich, som blev spist hurtigt, så de hurtigst muligt kunne komme tilbage til forlystelserne.

Klokken 17 mødtes alle til fællesaftensmad. I bussen på vej hjem fik børnene at vide at de skulle gå over i biografen, for at se en video. Gennem hele ugen har børnene fået lov til at filme med videokameraet og der er blevet lavet en film ud af dette, som viser alle de sjove ting, som børnene har lavet i løbet af ugen. Det var et fantastisk gensyn med masser af sjove minder og der blev grinet en masse. Globetrotterne afsluttede aftenen med at fortælle at alle børn får tjekket deres pas i morgen, for at se hvor mange lande, de har besøgt.

Det har alt i alt været en fantastisk sidste dag på lejren og de sidste vågne timer blev brugt på at lege, pakke og kramme. Dette års lejr har været en kæmpe oplevelse med masser af fantastiske minder, nye venskaber og grin. Børnene tager hjem fra lejren i morgen kl. 10.30.

Vi håber på mange glædelige gensyn til næste år.

TAK for en dejlig ferielejr!

Trine

Lejr Opturen 2018

No description. Please update your profile.

LEAVE COMMENT