2018 – 5. dag – Krybdyr, Hollywood og fest

2018 – 5. dag – Krybdyr, Hollywood og fest

2018 – 5. dag – Krybdyr, Hollywood og fest

Rundrejsens sidste dag sluttede i Amerika, hvor morgenen startede med besøg af Brian fra Terrariet, som kom med alverdens krybdyr, i form af skildpadder, igler og slanger. Der var stor begejstring at spore hos mange af børnene, hvor nogle af dem var modige nok til at røre ved en af slangerne, mens andre børn holdte sig lidt i baggrunden, men nysgerrigheden holdt de fleste af børnene i nærheden.

I krea-værkstedet blev børnene inviteret en tur til Mexico, hvor de lavede festlige pinates, mens andre lavede hatte, hårbånd og smykker til festen. Der var også mulighed for at rejse et smut til USA og Canada, hvor der blev konkurreret om hvem, der kunne have flest skumfiduser i munden – rekorden var 11!

Om eftermiddagen kom Salon Hollywood til lejren og børnene gav sig i kast med hårfarvning, ansigtsmaling og lavede pynt til festen. Mange af børnene fik flotte festlige farver i håret, mens andre synes at det var sjovere at lægge make up, både på hinanden, men også på de voksne – og det var de virkelig gode til – der var mange farveskalaer i spil på en gang.

Festen startede kl. 17, hvor den røde løber var gjort klar til at få taget billeder på – og de festklædte børn strømmede til iført flotte kjoler, skjorter og masser af feststemning. Køkkenet brillerede med grillet kylling, hot wings, pølser og en lækker milkshake. Efter middagen var der et talentshow, hvor børnene optrådte med dans, fodboldshow, sang, stand up, trylleri og gymnastik. Efterfølgende startede festen, hvor der var musik, slush ice bar, chips og fede dansetrin.

I morgen går turen til Legoland, så det var nogle spændte børn, som blev puttet og nogle børn måtte have en ekstra godnathistorie, da spændingen var stor.

Trine

Lejr Opturen 2018

No description. Please update your profile.

LEAVE COMMENT